― Ontdek de omgeving ―

Ontdek de Betuwe! Van de fruitbomen tot de Waal, in de Betuwe is genoeg te doen. Ontdek deze mooie plekken met de fiets, of loop een struinroute. In de Betuwe is voor ieder wat wils.

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Of je nu gorilla’s bewondert op tien meter hoogte in Gorilla Adventure of vanuit de observatiepost de beren bespiedt in Het Berenbos. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken in Ouwehands Dierenpark!

bloesem in de Betuwe wandelen

Wandel- & Struinroutes

Genieten van de mooie bloesem tijdens een wandeling, of liever struinen langs de Waal? Hieronder vind je meerdere routes om de Betuwe te ontdekken.

De Kaap Evenementen2

De Kaap

De Kaap organiseert de leukste events, dagjes uit en teambuildingsessies voor vrienden of collega’s. Actief en ontspannend. Van Expeditie Robinson en Wipeout tot Mission Impossible en TukTuks en E-Choppers.

bloesem fietsroute betuwe

Fietsroutes

Klinkt een dagje uit op de fiets als muziek in de oren? Dan ben je in de Betuwe op het juiste adres. Vind hieronder de vijf mooiste routes door de omgeving.

Beldert Beach

Beldert Beach

Een lekker dagje onstspannen aan het strand, of juist het avontuur opzoeken bij de grootste free-fall glijbaan van Nederland? Bij Beldert Beach is er voor iedere strandganger wat wils.

kasteel wijenburg echteld

Kasteel Wijenburg Echteld

Deze unieke trouwlocatie in middeleeuwse stijl is twee maal uitverkozen tot trouwlocatie van het jaar. Naast bruiloften is dit imposante kasteel ook af te huren voor vergaderingen en andere evenementen.

forel visserij maurik

Forelvisserij Maurik

Vissen in de vijvers van Maurik op Forel, zoals Steur, Meerval of ander mooi witvis. Dit kunt u zelf doen als u een ervaren visser bent, of leer basistrucs van experts als je nog een beginner bent.

flipje streekmuseum tiel

Flipje en Streekmuseum Tiel

In het Flipje en Streekmuseum krijgt u van alles te zien over de historie van Tiel en de Betuwe. Van archeologie via de middeleeuwen en de overbekende fruitverwerkingsindustrie met haar icoon Flipje, tot en met de canon van Tiel, er is genoeg te zien.

ijs kraam

De IJsboetiek Kesteren

Gelegen aan de gezellige Hoofdstraat biedt De Ijsboetiek een greep uit het lekkers vanuit de Betuwe. Van ovenverse belegde broodjes tot ambachtelijk schepijs, van de lekkerste koffievarianten tot het heerlijkste gebak en ijscoupes!

restaurant bal echteld

Restaurant Bal Echteld

Bal heeft een ruim terras op het zuiden, waar u kan ontbijten of dineren met uitzicht op het middeleeuwse kerkje van Echteld en de prachtige omgeving. Kortom, de ideale plek om te onthaasten en van het Rivierenland te genieten.

stad tiel flipje

Stad Tiel

Tiel, het centrum van de regio. Tiel beschikt over een rijke schadering van horeca, winkels, diensten en een schouwburg. De Tielse binnenstad is overzichtelijk en parkeren kan altijd dichtbij. Aan sfeervolle en gezellige horecapleinen is geen gebrek.

Pluktuin IJzendoorn

Pluktuin Ijzendoorn

Een metershoge haag omringt een tuin met volgroeide prachtige bomen. De pluktuin is aangelegd met ronde banen vol diverse soorten heesters, vaste planten, grassen, fruit, groentes en vooral 1 jarige zomerbloeiers om te plukken.

― Beschikbaarheid ―

Wilt u weten of er verblijfmogelijkheden beschikbaar zijn? Neem dan contact op via info@debonenkamp.com of verstuur een bericht via onze contactpagina.

Test