― De Bonenkamp & Het Achterhuis ―

In de Betuwe, in het dorpje Echteld ligt deze 30-34 persoons accommodatie. Slechts 5 km van Tiel en dichtbij de rivier de Waal. Een mooie plek om de Betuwe te verkennen. Zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen.

De Bonenkamp en Het Achterhuis zijn ook samen te boeken.

― De Bonenkamp ―

De Bonenkamp – 20 personen heeft een woonkamer met eetgedeelte en een aparte zithoek met openhaard. De open keuken met bar is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is 1 slaapkamer, de andere 6 slaapkamers zijn op de eerste verdieping. Beneden is een apart toilet en een badkamer. Op de eerste verdieping is ook een apart toilet en twee badkamers. Het buitenterrein bestaat uit een ruim, gedeeltelijk overkapt terras met buitenhaard, zeer geschikt voor een BBQ.

de bonenkamp 1 1

― Het Achterhuis―

Het Achterhuis – 14 personen heeft een woonkamer met eetgedeelte en een aparte zithoek. De keuken is van alle gemakken voorzien. Op de 1e verdieping zijn 5 slaapkamers. Het Achterhuis is voorzien van twee aparte toiletten en twee badkamers. Het buitenterrein bestaat uit een ruim, gedeeltelijk overkapt terras met buitenhaard.

het achterhuis 3

― Faciliteiten ―

― Faciliteiten Bonenkamp ―

Woonkamer

Keuken

Slaapkamers

Badkamer

Buiten

― Faciliteiten Achterhuis ―

Woonkamer

Keuken

Slaapkamers

Badkamer

Buiten

― Reserveer Direct ―

Test