― BBQ ―

Heeft u iets te vieren of wilt u graag iets extra’s doen tijdens uw verblijf aan De Bonenkamp, dan hebben wij speciale arrangementen voor u. In samenwerking met Duanelcy van Apio Pan and more kunnen wij uw wensen in vervulling laten gaan.

Een arrangement reserveren kan via info@apiopan.nl of 06-40223478. Vraag Duanelcy gerust naar de mogelijkheden of neem een kijkje op de website van Apio Pan and more.

― Prijs ―

Tijdens uw verblijf kan een uitgebreid ontbijt of een heerlijke lunch niet ontbreken. Lees hier wat het ontbijt of lunch bevat.

BBQ Pakket NL

BBQ pakket met 4 stuks vlees 2 opgemaakte salades, brood en sauzen. De kosten van het BBQ Pakket NL zijn €22,50 p.p.

BBQ Pakket de Luxe

Luxe BBQ schotel met 5 stuks vlees, 2 opgemaakte salades, brood en sauzen. De kosten van het BBQ Pakket de Luxe zijn €24,50 p.p. 

BBQ Pakket Royal

Royaal BBQ pakket met 5 stuks van de mooiste stukjes vlees, 3 opgemaakte salades, brood en sauzen. De kosten van het BBQ Pakket Royal zijn €27,50 p.p.

Tevens is het mogelijk om naast uw barbecue pakket een mini dessert buffet te reserveren. Dit mini buffet bevat 3 verschillende desserts en kost €7,50 p.p.

Wanneer groepen van minder dan 15 personen gebruik willen maken van de BBQ arrangementen, geldt een toeslag van 35,- op de huur van de BBQ

― Voorwaarden ―

Test